Annuleringsverzekering

U gaat op vakantie en u geeft daarvoor veel geld uit. Wat als er iets gebeurt? Sluit nu hier online een reis- en annuleringsverzekering af en ga onbezorgd op reis. U kunt ook na de boeking van uw reis nog een Kortlopende Reisverzekering of Kortlopende Annuleringsverzekering afsluiten. Dit kan in ieder geval tot 7 dagen na boeking van de vakantie. Wilt u een reis annuleren, maar heeft u (nog) geen reisverzekering afgesloten? Indien dit nog binnen de zeven dagen na boeking valt kunt u deze verzekering in de meeste gevallen nog afsluiten.

 

Unigarant verzekeringen l annuleringsverzekering l reisverzekeringen Aliance Global assistence l annuleringsverzekering l reisverzekeringen

 

 

 

Voor meer informatie en een passende offerte op maat, neemt u gerust contact met ons op wij zoeken graag met u naar de juiste verzekering.

Een vakantie hoort onbezorgd te zijn. Boekt u niet juist een vakantie om even aan de orde van de dag te ontsnappen? Met de juiste verzekeringen kunt u dat voor 100%!
Een verzekering sluit u af om onverwachte gebeurtenissen te dekken. In onaangename tijden hoeft u dan niet, wellicht vanuit een ander land, elke dag aan de telefoon te hangen en kopzorgen te hebben of de helft van uw gezin achter te laten wanneer u terug moet keren. De verzekeraar regelt en betaald dat voor u! Gewoon omdat u vooraf zo verstandig was om een Kortlopende of een Doorlopende Reisverzekering af te sluiten. Is dat niet ontspannen vakantie vieren!?

Het belang van een goede reisverzekering

Het belang van een reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Maar zonder reisverzekering kun je op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan.

Geen onvoorziene kosten

Gebeurt er tijdens uw reis iets? Dan kunnen medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief, waar je pas na afloop inzage in krijgt. Meestal vergoedt je zorg- verzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met de kortlopende reis- verzekering worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Het gezin mag mee!

Stel: je krijgt een ongeluk. Je moet naar Nederland, zo snel mogelijk. De zorgverzekering dekt dan niet altijd de kosten van terugkeer naar Nederland en meestal niet die van meereizende gezinsleden. Met een Kortlopende Reisverzekering hoef je niet alleen terug te keren. Gelukkig. Je partner en kinderen kunnen dan gewoon met je mee. Kosteloos, daar zorgt de verzekeraar voor.